''''

2015. augusztus 23., vasárnap

Indulás

El kellett indulni, aminek most valahogy nem örülök. De nem fogok olyan "hisztit" rendezni, mint annak idején párom a reptéren az első közös téli nyaralásunk után.. :) de erről most nagyon hallgatok, mert biztos megkapnám a magamét..
Tegnap nem sikerült írni, egyrészt mert a wi-fi sem wi-fi itt igazán, sok mindent nem is lehetett vele kezdeni, másrészt estére kissé fejfájósak lettünk, lehet a naptól?

Reggel még szépen kitettük a türcsinket, könyvet a napágyra, ahogy kell, majd mikor a reggeli séta után visszatértünk, édes kis fekete gringók heverésztek benne csuron vizesen, röhögve..
Persze egyből 180 lett a cukrom meg a vérnyomásom is, aztán elmagyaráztam nekik angolul meg némi activityvel, hogy ugyan már szedjétek össze magatokat nagyon gyorsan, azt' keressetek magatoknak green ágyat másikat, mielőtt még beborulna az ég az én okos agyamba, s akkor olyan vihart rendezek, hogy olyat még nem láttatok!
Szerencsére a Virág féle kemény nézés, meg a sok évi barátokkal játszott játék gyakorlata meghozta gyümölcsét, és odébbálltak.

Utána nem jött más, mint az egész napra kitartó napsütés és hevenyészet, megspékelve a szükséges tízóraival, ebéddel és uzsonnával, na, meg persze többszöri süllyedéssel a medencében.
Iszonyú jó volt!

Estére pedig jutott egy kis séta, ajándék vásárlással, majd egy kis autókázás Sibenik városába, amit jól megszívtunk, mivel épp egy esküvő kellős közepére vitt az út, s így bent ragadva a tömegben vagy fél órát álltunk, mire kijutottunk a zsákutcából.

Most pedig úton vagyunk, elhagyva már a tenger kékjét. Igaz, miután azt hittük már semmiért sem kell fizetni, kiderült még kiszámlázták a parkolást és a taxot. Naná, hogy erről sem volt szó korábban..mint ahogy arról sem, hogy itt az All inclusive azt jelenti, van reggelid, ebéded, vacsorád, de azon kívűl semmi..
Ezek után csak egyet bántunk, hogy nem ittuk ki a minibár tartalmát, mert azt meg sem kérdezték, meg sem nézték..na, mindegy, azért annyira rossz nem volt, várjuk az következőt! :)



2 megjegyzés:

  1. Azert ezt nem tudnak mindenutt megcsinalni, az arak elore vannak kalkulalva..nem? ezt aljassagnak tartom, en biztos vitaztam volna:D
    Persze a vegen ugys csak az a fontos, hogy jol ereztetek magatokat, es ahogy olvaslak: igen:)

    VálaszTörlés
  2. Igen, elvileg előre ki is lett fizetve "minden"...ezek azt se értették, hogy a reggeli, ebéd, vacsora nem all inclusive ellátás..szerinted érdemes lett volna vitatkozni? :))) És jó volt, ez a lényeg :)

    VálaszTörlés